Musicoteràpia

La Musicoteràpia té com a principal objectiu la promoció, assistència i rehabilitació de la salut de les persones. És una disciplina que estudia els aspectes sonors de les persones en l’àmbit receptiu, expressiu i relacional. Utilitza el so en totes les seves dimensions per a afavorir els processos saludables en l’ésser humà.

Des de l’Aula de Bateria treballem la musicoteràpia de forma individual, adaptant-se a cada estudiant i personalitzant la metodologia, per tal de desenvolupar aquells aspectes que més ens interessin.

 

 

Millorem la concentració, la memòria, les relacions socials, la motricitat, l’atenció, l’aprenentatge d’habilitats bàsiques,… però sobretot millorem l’autoestima i la confiança en sí mateixos.

The Rhythmic Arts Project forma part d’aquesta metodologia, juntament amb altres propostes educatives i musicals.

La música i sobretot la percussió és un llenguatge universal que té la força i l’habilitat de connectar directament amb la gent. La percussió és un mitjà molt divertit per assolir aquests objectius.

The Rhythmic Arts Project (TRAP learning) és un programa educacional adreçat a nens i adults amb discapacitats intel·lectuals i del desenvolupament, i als infants en edat preescolar. Ensenyem habilitats bàsiques d’aprenentatge i conceptes útils per la vida diària a través de la percussió.

 

El programa TRAP ajuda a encaixar al món real i a inclou-re a nens i adults en tots els aspectes de la vida. Amb una metodologia educativa molt innovadora, utilitzant notació musical i percussió, podem abordar lectura, escriptura, aritmètica i benestar social i personal.

 

VOLS FER CLASSES DE MUSICOTERÀPIA?