Cercles de Percussió

EL BRUIXOT I ELS MIL I UN RITMES

 

Un taller de percussió teatralitzat, ple de titelles, personatges màgics, aventures, instruments de percussió i màgia!!

Un taller per gaudir amb la família on tothom pot participar, divertit i amb instruments de percussió per tots.

Un Cercle de Percussió (Drum Circle) és quan molts participants es reuneixen formant un cercle (o varis) amb un instrument de percussió cadascú per tal de fer música de forma improvisada.

Un facilitador se situa al mig del cercle i ajuda a aconseguir aquest objectiu a la vegada que genera noves situacions musicals, jocs, dinàmiques…

 

 

 

Es facilita un espai on els participants puguin expressar la seva creativitat, emoció i musicalitat. És una activitat on tothom hi participa i és protagonista.

Els Cercles de Percussió són inclusius on tothom és igual, sense diferències d’edat, gènere, religió, cultura, capacitats… Tothom hi encaixa i on el més important és el grup.

COM FUNCIONA?

Hi ha tantes cadires com participants, formant un cercle o varis cercles concèntrics. L’objectiu és facilitar la visió i la comunicació entre tots els participants.
A cada cadira hi ha un instrument de percussió, perquè cada participant pugui triar on seure i quin instrument tocar.

Proporciono tots els instruments de percussió a cada participant.
Els instruments que hi podem trobar són: djembes, darbukas, timbals, congas, bongos, shakers, campanes, soundshapes, percussió petita,…

 

VOLS MÉS INFORMACIÓ DELS CERCLES?

A QUI VA DIRIGIT?

Escoles, comunitats específiques, empreses, grups de risc, actes festius o sol·lidaris, i molt més…

 

 

TOTHOM POT TOCAR?

 

I tant que sí!! No hi ha límit d’edat, ni discriminació en gènere, cultura, ètnia, religió o capacitats. Tothom participa igual dins el cercle. Tots som un!